Women In Warrior Poses In Field
Women In Warrior Poses In Field

Mușchi și articulații

Durerea articulară poate afecta o singură articulație sau mai multe și poate fi cauzată de artroză, leziuni, suprasolicitare sau bursită (o inflamație sau iritaţie a bursei, un sac plin cu lichid care acționează ca lubrifiant pentru a reduce fricțiunea) și de multe boli și afecţiuni diferite. Cel mai frecvent, artroza afectează genunchii, șoldurile, coloana vertebrală și mâinile.

Vedeți toate medicamentele

Cauzele frecvente ale durerii la nivelul picioarelor

Piciorul este alcătuit din 26 de oase și conține mai mult de 30 de articulații. Înmulțiți cu doi și aveți aproape 120 de componente reglate fin, care sunt în mișcare aproape tot timpul23, 24.

Durerea de picioare poate fi cauzată de diferiți factori. Exercițiile fizice cu impact puternic și perioadele îndelungate de mers pe jos sau stat în picioare pot provoca dureri de picioare, împreună cu încălțări nepotrivite sau anumite afecțiuni medicale.23, 24

Problemele cu degetele, în special, sunt adesea cauzate de încălțăminte nepotrivită, iar pantofii cu toc înalt pot, de asemenea, cauza sau agrava problemele picioarelor, contribuind la iniţierea sau agravarea acestora. Durerea din partea anterioară a piciorului este cel mai adesea cauzată de fracturi de presiune sau alte afecţiuni existente.24

Șireturile nu trebuie legate prea strâns pentru a evita crearea unei presiuni excesive asupra părții de sus a piciorului.

Articole similare

Cauzele durerii la nivelul gâtului

Majoritatea oamenilor vor avea dureri la nivelul gâtului la un moment dat în viață...

Citiți mai multe

Cauzele frecvente ale durerii la nivelul brațelor

Cele mai frecvente cauze ale durerilor de brațe sunt adesea doar o simplă întindere...

Citiți mai multe

Cauzele durerii la nivelul genunchilor

Mulţi dintre noi au vieţi active aşadar nu este deloc....

Citiți mai multe

Gestionarea diferitelor tipuri de dureri de spate

Patru din cinci persoane vor suferi de dureri de spate la un moment dat în viață...

Citiți mai multe

Medicamente sugerate

Medicamentele Sugerate

Medicamentele Sugerate