Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni şi condiţii

Lipsa garanţiei

Acest site este controlat şi întreţinut de GlaxoSmithKline Consumer Healthcare S.R.L. (GSK CH) de la birourile sale din Marea Britanie. GSK CH nu garantează faptul că materialul din acest site este adecvat sau disponibil pentru utilizare în alte zone. Cei care aleg să acceseze acest site din alte zone o fac din iniţiativă proprie şi sunt responsabili de respectarea legislaţiei locale în vigoare, dacă şi în măsura în care aceasta este aplicabilă.

GSK face eforturile adecvate pentru a actualiza site-ul www.panadol.com/ro dar nu declară sau garantează acurateţea sau lipsa de erori.

Utilizatorul accesează site-ul www.panadol.com/ro pe propria răspundere. GSK CH nu îşi asumă responsabilitatea pentru pagubele directe, indirecte sau care rezultă din utilizarea site-ului www.panadol.com/ro. În condiţiile legii, aceste materiale sunt furnizate fără a fi însoţite de garanţii, explicite sau implicite, care includ, dar nu se limitează la garanţii privind calitatea, vandabilitatea, adecvabilitatea în raport cu un anumit scop sau garanţii de neîncălcare a unor drepturi.

GSK CH nu îşi asumă responsabilitatea pentru infectarea cu viruşi ca urmare a accesării materialelor audio, video, text sau informaţionale de pe acest site.

INFORMAŢII PRIVIND ASISTENŢA MEDICALĂ

Deşi au fost depuse toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea si actualizarea informaţiilor de pe acest website privind asistenţa medicală, informaţiile oferite pe acest website sunt doar de natură generală, iar proprietarul site-ului nu pretinde şi nu garantează acurateţea ori utilitatea acestora. Sfaturile medicale concrete trebuie căutate întotdeauna la personal medical calificat autorizat. Nicio precizare din conţinutul materialelor aflate în acest site nu poate fi interpretată sub nicio formă şi în niciun moment ca reprezentând prescripţie medicală, recomandare sau îndrumare.

RAPORTAREA REACŢIILOR ADVERSE

Ca toate medicamentele Panadol Baby, suspensie orală, Panadol 500mg, comprimate filmate şi Panadol Extra, comprimate filmate pot provoca provoaca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. GSK CH încurajează pacienţii să raporteze toate reacţiile adverse pe care le consideră asociate cu administrarea unui medicament. Dacă doriţi să raportaţi o reacţie adversă, sunaţi la serviciul telefonic de relaţii cu clienţii al GSK CH (021 302 8 208), 24 de ore din 24 sau raportaţi reacţia adversă la  farmacovigilenta.romania@gsk.com.

De asemenea, contactaţi Agenţia Naţională a Medicamentului pentru a raporta reacţiile adverse, detalii se găsesc la www.anm.ro

Dacă sunteţi îngrijorat de reacţiile adverse sau dacă le consideraţi grave, discutaţi cu medicul sau cu farmacistul deoarece sunt cei mai avizaţi pentru a vă sfătui cu privire la cauza simptomelor.

Panadol Baby, suspensie orală (paracetamol 120 mg/5ml)

Doze şi mod de administrare:

Acest produs este destinat uzului pediatric. Calea de administrare: orală.

Copii în vârstă de 3 luni şi peste

Doza recomandată de paracetamol este de 10-15 mg / kg corp. Doza se poate repeta la fiecare 4 -6 ore la nevoie, dar nu trebuie administrată la un interval de timp mai mic de 4 ore. Doza maximă zilnică recomandată de paracetamol este de 60 mg / kg corp, în decurs de 24 de ore. Doza recomandată nu trebuie depăşită.

Acest medicament  conţine paracetamol şi se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Panadol 500 mg, comprimate filmate

Doze şi mod de administrare:

Panadol comprimate filmate se administrează numai pe cale orală.

Adulţi (inclusiv vârstnici) şi copii cu vârsta de 12 ani şi peste

Doza recomandată este de 1-2 comprimate filmate Panadol (500-1000 mg paracetamol) la fiecare 4-6 ore, la nevoie. A nu se administra la intervale mai mici de 4 ore. Doza zilnică maximă pentru adulti este 4000 mg paracetamol.

Copii cu vârsta cuprinsă între 6 si 11 ani

Doza recomandată este de ½ - 1 comprimat filmat Panadol (250-500 mg paracetamol) la fiecare 4-6 ore, la nevoie. Doza zilnică maximă: 60 mg paracetamol/kg, divizată în mai multe prize a câte 10-15 mg/kg şi priză.

Panadol comprimate filmate nu se va administra copiilor la intervale mai mici de 4 ore şi nu se vor depăsi 4 doze în 24 de ore.

Panadol Extra comprimate filmate

Doze şi mod de administrare:

Panadol Extra comprimate filmate se administrează pe cale orală.

Adulţi (inclusiv vârstnici) şi adolescenţi peste 12 ani

Doza recomandată este de 1-2 comprimate filmate Panadol Extra (500 mg paracetamol/65 mg cafeina până la 1000 mg paracetamol/130 mg cafeină) la fiecare 4-6 ore, la nevoie.

Intervalul dintre administrări este de minim 4 ore.

Doza zilnica maximă pentru adulţi este de 4000 mg paracetamol/520 mg cafeină.

A nu se depăsi doza recomandată.

Produsul nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate materialele de pe acest site sunt proprietatea Grupului de companii GlaxoSmithKline, sau acestuia i s-a acordat permisiunea de a folosi aceste materiale cu excepţia situaţiilor în care s-au stabilit alte condiţii. Este interzisă reproducerea parţială sau totală a conţinutului, sub orice formă, în alte condiţii decât cele conforme cu următoarele acorduri.

Permisiunea de a reproduce în scop personal.
Puteţi citi, vizualiza, tipări sau descărca materialul din aceste pagini pentru uzul dumneavoastră personal, non-comercial.

Permisiunea de a reproduce în scop personal
Puteţi reproduce materialele pentru o terţă parte individuală şi strict pentru informarea personală a acesteia, numai dacă:

i) precizaţi că paginile web www.panadol.com/ro sunt sursa materialului. Trebuie să includeţi această informaţie şi adresa web www.panadol.com/ro în copia materialului; şi
ii) informaţi terţa parte că aceste condiţii si se aplică şi că trebuie să le respecte.

Permisiunea de reproducere nu permite încorporarea materialului sau a unei părţi din el în alt material sau publicaţie, în format tipărit sau electronic sau în alt format. În special (dar fără limitare) nicio parte a paginilor web www.panadol.com/ro nu poate fi distribuită sau copiată în scopuri comerciale.

Nici o parte a paginilor web www.panadol.com/ro nu poate fi reprodusă sau transmisă sau depozitată pe un alt site web sau în altă formă de recuperare electronică a informaţiei.

Fie că este specificat sau nu, mărcile înregistrate, mărcile de servicii şi logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea grupului de companii GlaxoSmithKline, ale partenerilor lor promoţionali sau ale altor terţe părţi. Panadol® este o marcă înregistrată a grupului de companii GlaxoSmithKline.

CONEXIUNI HYPERTEXT

Anumite conexiuni hipertext vă vor conduce la site-uri care nu se află sub controlul proprietarului acestui site. Activându-l pe oricare dintre ele, veţi părăsi site-ul www.panadol.com/ro.

Proprietarul acestui site nu îsi asumă răspunderea pentru conţinutul oricăror terţe site-uri către care există conexiuni hipertext şi nu răspunde sau garantează (expres ori implicit) pentru informaţiile conţinute în asemenea site-uri.

Proprietarul acestui site nu are control asupra naturii şi conţinutului unor asemenea site-uri şi nu recomandă aceste site-uri, informaţiile pe care le conţin şi nici produsele sau serviciile oricărei terţe părti. În special, aveţi în vedere faptul că prin descărcarea programelor de computer din anumite site-uri, riscaţi să violaţi legea dreptului de autor şi să introduceţi viruşi de calculator în propriul dumneavoastră sistem.

Vă rugăm să verificaţi secţiunile de politică legală şi confidenţialitate ale oricărui alt site aparţinând proprietarului actualului site sau al unei terţe părţi către care accesaţi conexiunea.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj şi a tuturor informaţiile despre produsele care însoţesc Panadol Baby, suspensie orală, Panadol 500 mg, comprimate filmate şi Panadol Extra, comprimate filmate.

JURISDICŢIE

Termenii, condiţiile şi conţinutul acestui site vor fi guvernate de legea română.

Ultima actualizare: martie 2016